Az áthangolás tudományos háttere

Az áthangolás tudományos háttere

A legújabb tudományos kutatások során kiderült, hogy az idegpályákon csak 2%-a történik a test és az elme kommunikálásának, a többi a sejthártyákon keresztül megy végbe, és sokkal gyorsabban. Valamint arra is fény derült, hogy az anyag legkisebb építőköve egy pirinyó energiatér. A kínai gyógyászatból pedig ősidők óta ismert, hogy a csakrák (energiaközpontok) és a meridiánok (a fő energiavezetékek a testben) reagálnak a legérzékenyebben a gondolati energiára. Ezért ez az egyik kapcsolat, amelyet használunk az áthangolás során, amely alapvetően különbözik az egyéb alternatív eljárásoktól.

Mivel a világ energiamozgásokból tevődik össze és az áthangolás folyamán is ezeknek a mozgatása történik, ezzel érjük el az azonnali hatást. Ezt úgy kell elképzelni, mint ahogy egy televízióban, ha megy egy rossz műsor, amit nem akarunk nézni, akkor csak megnyomjuk a jó gombot és áthangoljuk egy másik csatornára. Ehhez hasonlóan kapcsol át azonnal az áthangolás is. Ezért azonnali a hatás.

Az Energiatér Technika, majd az Elmeakupunktúra, Dr. David R. Hawkins közel 30 éves munkája nyomán fejlődött ki. Dr. Hawkins, a gondolkodást és a testi-lelki betegségeket a tudatosság és az energia összefüggésében vizsgálta. A gondolatok energiája folyamatosan hatással van az emberi szervezetet létrehozó és fenntartó energia áramlására. Így nyilván nem meglepő, hogy a hosszú időn át fennálló negatív gondolkodás (például csalódások) és viselkedés létrehoz egy olyan – önmagát fenntartó – energiamezőt, amely hatással van a fizikai testre, és megalapozza a különféle betegségek kialakulását. Azonban ha teljes egyensúlyi helyzet áll fenn, az egész ember jól van és egészséges. Erre irányul az áthangolás is.

Mivel az energiaterekben kialakuló “attraktorok” az eredendő energiaprogramjaink, a gyógyulásban mind a tudatosság növekedésének, mind a betegséget okozó energiahatás megszüntetésének döntő jelentősége van. Az energia-alapú felfogás használatával lenyűgöző tudás gyűlt össze arról, hogy a különféle lelki betegségek hogyan hatnak a testünkre.

Dr Kurt Ebert, a pennsylvaniai Philadelphiában élő pszichiáter, aki Dr. Hawkins munkásságára alapozva fejlesztette ki és alkalmazza sikeresen az AFT valamint Elmeakupunktúra elnevezésű szellemi technológiákat, amelyek az áthangolás egyik alappillérét képezik. Ezek rendszere és eszköztára valóban emberközpontú. Az áthangolás során a változtató hatások pontosan célzott irányítása adja a magas hatékonyságot. Az áthangolás 7 éve az első helyre emelkedett a “szelíden gyógyító” szellemi technológiák között.

Bár egyelőre nemigen besorolható egyik tudományterülethez sem, a rezonanciával történő gyógyítás széleskörű és átfogó hatása miatt egyre szélesebb körben terjed, és teljes valószínűséggel 50-100 év múlva mindennaposan közismert lesz.

Az áthangolás folyamatának ideje

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mit lehet az áthangolás módszerével megváltoztatni? Illetve mennyi idő alatt. Bár általában 3 áthangolás elég egy adott “ügy” megoldásához, egy vicces anekdotát mégis minden kedves érdeklődővel megosztunk e kérdéssel kapcsolatban:

A Nagy Nemzetközi Csigakutató Projekt

(Snail Search Project)

A harmadik évezred legelején, az ENSZ és a WTO támogatásával zajlott le egy ötéves, nemzetközi kutatás a csigák viselkedéséről. Sok tudományterület kiváló szakemberei dolgoztak együtt öt kontinensről: etológusok, pszichológusok, ideg-élettanosok, ökológusok, stb. A projekt központi kérdése az volt, hogy hány specialista szakember kell ahhoz, hogy a csigát megtanítsák biciklizni? A terület tudományos szakemberei fel voltak dobva ettől a sokat ígérő kihívástól, hiszen az emberi viselkedésben rendkívül sok hasonlóság van a csigáéhoz, gondoljunk csak a gyors visszahúzódásra, az új házba költözésre, vagy a 4 szemű, fokozott figyelemre – a döntéshozásról és a cselekvés sebességéről nem is beszélve. A kutatók minden évben kétszer összegyűltek az értékelő kongresszusokon, lelkes beszámolókat és tapasztalatcseréket tartottak az eredményekről. Folyt a kutatási módszerek hatékonyságának továbbfejlesztése, kölcsönös szakmai látogatások, publikációk, a kutatások koordinálása, stb. A projekt igen eredményesen haladt, és az ötödik munkaév végén, a rengeteg megfigyelésből és kísérletből többféle következtetés született, de a kutatási eredmények egy pontban teljesen megegyeztek: ahhoz, hogy a csiga megtanuljon biciklizni, nem kell túl sok szakember, ha a csiga is akarja.

Az áthangolás eredményként azt fogod tapasztalni, hogy:

  • Energikusabb, összeszedettebb lesz, és szabadabbnak fogja érezni magát,
  • Az élete irányítása visszakerült a kezébe, nem áldozata más döntéseinek, nem függ másoktól, Ön “rendben van”,
  • A gyógyulás jellegű folyamatok, immunműködések felerősödnek,
  • Jobb lesz a kondíciója testileg-lelkileg-szellemileg,
  • Lehetővé válik új képességek kialakítása, illetve a meglévő képességek továbbfejlesztése és magasabb szinten való használata.

Miket oldhatok meg az áthangolás módszerével? »

Áthangolás
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart