Kapcsolat

Bak Hajnalka Mária

+36 30 417 1423
Húsz év főkönyvelői és pénzügyi területen eltöltött stresszes évek után találkoztam először a kineziológia módszerével, gyakorlatával, ahol megtapasztaltam, hogy milyen az élet stresszmentesen, ahol az álmatlan éjszakák után a mindennapjaim könnyed áramlássá alakulnak át, és visszanyertem a testi-lelki állóképességem, és a boldog életet. Ez fellelkesített, hogy több alternatív módszert megtanuljak. Először magam használtam, majd a sikereket látva barátaim, családtagjaim, ismerőseim hozzám fordultak. Idővel elkezdtek tovább ajánlani és spontán kialakult egy ügyfélkör. A hozzám fordulók gondjai arra ösztönöztek, hogy újabb és újabb ismereteket sajátítsak el, hogy minél hatékonyabban tudjam őket segíteni a stresszes, feszültségekkel teli életből a kiegyensúlyozott, boldog, örömteli életbe.

Marton Jó.Ferenc

+36 30 506 5316
Küzdelmes újrakezdések sorozatában éltem az életem, hogy „megvalósuljon, amire vágyom” – de nem voltam elégedett. 40 évesen kimondtam, hogy nem létezik, hogy csak ilyen életem lehet és nekiálltam keresni, hogy mi az, amit nem jól tudok/csinálok. Elkezdtem változtatni (magamon :-), csoportmunkákon próbáltam ki, hogy mi működik mi nem. Ahogy én változtam, úgy változott örömtelivé az életem és végtelen lett a világom. Ma azon dolgozunk, hogy ez a folyamat minél könnyebbé váljon és minden emberhez eljusson.
Címünk: 1115 Budapest, Etele út 46/b
 

Megközelítés Tömegközlekedéssel:

  • Az 1-es villamossal a Bikás parkig – innen 3-4 perc gyalogosan.
  • A 4-es metrót igénybe véve a Bikás park megállónál kell leszállni – innen 4-5 perc gyalogosan.
  • A Móricz Zsigmond körtér felől felszíni közlekedéssel a 7-es buszt igénybe véve a Bikás park megállónál kell leszállni – innen 4-5 perc gyalogosan.

Gépjárművel:
A Tétényi úton déli irányba haladva, közvetlenül a Tétényi út – Etele út kereszteződés után, a Tétényi útról jobbra kanyarodva lehet rátérni az Etele úttal párhuzamos, egyirányú szervizútra. Parkolás ingyenes a környéken.

Időpontegyeztetés telefonon: Hétfőtől-Csütörtökig 8:00-16:00 óráig.

Bak Hajnalka Mária: +36 30 417 1423 – Marton Jó.Ferenc: +36 30 506 5316 – A nem fogadott hívásokat visszahívjuk.

E-mail címeink: martonjoferenc@gmail.com – bak.hajnalkamaria@gmail.com

Áthangolás
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart