Gyakori kérdések

Gyakori kérdések az áthangolással kapcsolatban

Mennyi ideig tart egy áthangolás?

Egy áthangolás 1-1,5 óra. Számunkra a kliens által felvázolt ügy megoldása az elsődleges, azt „mérjük”, nem az eltelt időt.

Ez mennyire hatásos? Vajon ez egyénfüggő?

Az áthangolás minden ember esetében eredményes – a 30 éves tapasztalat azt mutatta, hogy eltérések ettől csak komoly szélsőségek (például drog, éveken át tartő erős gyógyszeres kezelés) esetén lehetségesek, ahol a testi működést már jelentős károk érték.

Hogyan történik az áthangolás?

Erről részletes leírás az áthangolás menete rész alatt olvasható. Ha további kérdéseid merülnének fel, fordulj hozzánk bizalommal!

Egyelőre csak 1-2 alkalommal mennék, így van értelme?

Mindenképpen van, hiszen már az első alkalommal is végleges eredmények születnek, amelyek beépülése biztos. Tehát a már elért eredmények nem vesznek el az idő múlásával.

Mitől függ, hogy hány áthangolás elegendő?

Általában 2-3 áthangolás elegendő egy adott “ügy” megoldásához. Ez rendszerint attól függ, hogy milyen régre nyúlik vissza az ügy, és milyen mély. Az egy-egy foglalkozás során elért hatás végleges, tehát ha egy adott ügyön dolgozunk és tartanál közben néhány hét szünetet, a befektetett idő és pénz nem veszik el, épp ellenkezőleg: az addig elért eredmények csak erősödnek az idő múlásával, és segítik az életed. A szünet után minden további nélkül folytatható a közös munka a már addig elért eredményekre építve.

Mennyi idő múlva jelentkezik, illetve vehető észre a változás?

Az áthangolás során a változás azonnal megtörténik és a felszabadultság-érzés azonnal érzékelhető. A változás teljes beérése, elmélyülése az életviteledben a tapasztalataink alapján általában 1-1,5 hónap. A változást akkor veszed majd észre, amikor már rég megtörtént… Az áthangolás folyamatának vége kb. az a felismerés, hogy: “ahá, ez az, amit akartam”.

„Kihez menjek?”

Nyilván mindenkiben felmerül a kérdés, hogy melyikünkhöz jelentkezzen.

Bármelyik döntés jó lehet, hiszen szakmailag együtt dolgozunk, illetve közben is lehet váltani. 10-15 alkalom után előfordul, hogy egymáshoz küldjük a klienst, mert ennyi alkalom után előjöhetnek olyan új kívánságok, amelyhez olyan teljesen speciális tapasztalat szükséges, amit a másikunk birtokol. Volt már arra is példa, hogy amikor az egyikünknek nem volt időpontja, de a kliensnek sürgős volt, akkor megkérdeztük, hogy elfogadja-e a váltást, és így történt az áthangolás. Ezek az alkalmi cserék is mindig problémamentesen működtek.

Hagyatkozz bátran a megérzésedre, hogy melyikünket hívsz időpont-egyeztetésre.

Mennyi idővel hamarabb kell bejelentkezni egy áthangolásra?

Általában 1 héttel előre tudunk szabad időpontot mondani áthangolásra.

Szeretettel várunk!                                                                       Tovább az elérhetőségekhez ›

Áthangolás
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart