A bolodgság áthangolás további visszajelzések

Amit Ön leírt, azt én valójában nem mertem kimondani, tudatosítani magamban (mert ugye szörnyen fáj, ha valakit nem szeret tiszta szívből az Édesanyja). De sajnos ez így van, ezt fel kell magamban dolgoznom, és megpróbálok a lehető leghelyesebben cselekedni minden helyzetben.

Köszönöm!
Tisztelettel: M.

És ráadásul beesett egy másik problémámra is egy kiváló megoldás. Valamitől áramlani kezdett újra az életem, és gyanítom, hogy TE csináltad.
KÖSZÖNÖM. Rita
Üdvözlettel: Melinda

Mintha higgadtabbnak érezném magam, az anyagiakat tekintve is! Csak csinálni kell, és már működik is. Én azt terveztem, hogy most lehetőségem nyílt megteremtenem, hogy a múltban felhalmozott anyagi csődöt elrendezzem és közben egy másik nyelvet is megtanulhatok, és még félretenni is akarok pénzt!
    […]
    Nagyon köszönök mindent, amit Tőletek kaptam (mert az nem kevés!!!)
Szeretettel: Nikolett

Engem az érdekel nagyon, hogy a mindennapi életben, a mindennapi kommunikációban ezt hogyan valósíthatom meg, bármilyen helyzetben. És hogyan adom át a jó, működő mintákat majd gyermekeimnek vagy bárkinek, aki nyitott erre.
    Ezért mindig kétféleképp figyelek rád / rátok, egyrészt úgy, hogy “magamnak” figyelek, magamon dolgozom, másrészt azt figyelem, hogy te hogyan dolgozol, mikor, hogyan és mit mondasz, teszel azért, hogy átadd a tudásod másoknak, meg akarom tanulni jól átadni, amit tudok, ez másfajta tanulás. (nagyon várom már a Tanulás témát! :)
    Emellett nagyon fontos volt még a leveledből, ami a szívemhez szólt, hogy együttműködő, szerető, támogató, kívánságait leső “társ” legyek most papám számára.
Köszönöm! Inez

boldogság-áthangolás – segítség
     Köszönöm kedves szavait, és hogy segít nekem.
Üdvözlettel: Renáta

Mindössze 5 alkalommal voltam Nálad és az eredménye: a szituáció, ami a múltban rövid időn belül indulatossá tudott tenni, ma már mosolygok rajta, másképpen, nyugodtabban reagálom le. Egy vágyamnak a megvalósulását sikerült elérni, hogy nagyobb tudatossággal lássam a dolgok alakulását, és ezáltal türelmesebb lehessek.
A közvetlen környezetem érzékeli a pozitív változást és ez kellemes visszajelzés számomra.
Szeretnék még jobb lenni, ezért még folytatni szeretném a Veled való közös munkát.
Fantasztikus érzés érezni, hogy gyorsabban megkaphatom, elérhetem az aktuális célomat egy magasabb minőségi változás következményeként.
Köszönöm, Gabi

Igen, kimegyek a csapdákból, de jó, hogy figyelmeztetett rájuk, mert vak vagyok, és sosem veszem észre az igazi csapdát. Ha megint vaknak érzem majd magam, azt hiszem, újra Önhöz fordulok. Addig is átgondolom, mit akarok, és abbahagyom a félést.
KÖSZÖNÖM A MUNKÁJÁT MINDENKI NEVÉBEN! Üdvözlettel: Virág

Kapcsolódó oldalak

Az áthangolás menete
Az áthangolás folyamatának lépései, időtartama és ezek részletes leírása.
Áthangolás – miket oldhatok meg a módszerrel?
Az áthangolás módszerével fejleszthető, javítható, illetve megoldható területek.
A legjobb boldogság
Számos költő, bölcs és filozófus gondolatai alapján.

Áthangolás – módszer, esettanulmányok ›